Get Adobe Flash player


 Doris Satler

 iz Frama

 rojena 1982 


Fizioterapevtko Sandro Jovičević sem spoznala, ko sem po napotku specialističnega zdravnika ortopeda obiskala Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor, natančneje Center za korektivno telovadbo, kjer sem se učila pravilnega izvajanja vaj za hrbtenico, da bi se zmanjšale bolečine v njej, ki mi jih je povzročala  skolioza. Ko sem vaje obvladala, naj omenim še to, da je bilo zelo prijetno vaditi z njo, sem nadaljevala z rednim izvajanjem vaj doma.

Dobro je, da s fizioterapevtko Sandro nisva izgubili stikov in sva se, ko je odprla samostojno podjetje Fiziovita (fizioterapija na terenu), dogovorili za termine masaž, ker sem še vedno imela kljub rednemu vsakodnevnemu izvajanju vaj bolečo hrbtenico. Najbolj sta me bolela križ in vrat. Verjela sem, da mi bo masaža pomagala, kljub temu da mi je fizioterapevtka bolj priporočala elektroterapijo novih vrhunskih tehnologij. Masaža je bila odlična, a sem še vedno čutila bolečine, le nekoliko so popustile. Zato me je tedaj podrobno začelo zanimat vse o tem aparatu in takrat sem se le odločila, vendar z malim dvomom o učinkovitosti te elektroterapije, da jo preizkusim. Po desetih enournih terapijah so bolečine izginile - pravi čudež! Moje osebno mnenje je, da je masaža bolj užitek kot sredstvo za odstranjevanje bolečin pri kroničnih stanjih in da je samodejni kontrolirani energetsko nevro adaptivni regulator čudežni aparat, ki odpravi bolečino, kar je zame najpomembnejše!

Tudi v nosečnosti mi je delala omenjene elektroterapije, saj sem imela, sploh v zadnjih mesecih, še hujše bolečine kot takrat, ko sem prišla v Center za korektivno telovadbo po pomoč. V času nosečnosti sem imela močne bolečine ne le v hrbtenici, ampak tudi v medenici in kolkih. Velikokrat sem razmišljala: "Kako bi prestala vse to brez fizioterapevtke Sandre?"

Sedaj mi redno na domu izvaja nevro adaptivno regulacijo ali vsaj pol urno elektroterapijo s samodejno kontroliranim energetsko nevro adaptivnim regulatorjem in počutim se odlično!