Get Adobe Flash player


Jasna Komerički

 iz Slovenskih Konjic

 


Do fizioterapevtke Sandre Jovičević sem naključno prišla z brskanjem po internetu v decembru 2020, ko sem imela vedno hujše bolečine v predelu vratnega dela in lopatic. Pojavilo se mi je tudi mravljinčenje v rokah. Saloni za masažo so bili zaradi razmer v zvezi s pandemijo Covid-19 zaprti, zato sem splet uporabila v upanju, da najdem kakšno rešitev. Pojavilo se je ime Fiziovita, klik nanj pa informacija, da je to fizioterapija na terenu. Takoj sem se pri Sandri pozanimala, če lahko pride na dom. Prijazno se je odzvala in mi predlagala nevro adaptivno regulacijo v občasni kombinaciji z manualno terapijo in strokovno razložila, zakaj je v mojem primeru izbrala to terapijo.

Prvih 10 terapij mi je Sandra izvedla 2 krat tedensko. Že po prvi terapiji je bilo občutno boljše, nato so bile z vsako terapijo bolečine manj intenzivne, lažje sem izvajala gibe vratu, lopatic in ramen. Tudi mravljinčenje je počasi izzvenelo. Sandra mi je dala nasvete, kaj lahko naredim sama za izboljšanje stanja, kar se mi zdi prav tako pomembno. Potem je izvajala masaže 1 krat tedensko, zdaj pa se dobiva na 3 do 4 tedne.

Moje stanje je zdaj dobro (odvisno tudi od sedenja za računalnikom). V masažah res uživam, moje zakrčene mišice se sprostijo, tudi moje počutje je boljše in, preverjeno, ta vrsta masaže sprosti telo in duha. Zato se temu ne bom odpovedala.

Hvala, Sandra, cenim vaš trud, prijaznost in strokovnost.