Get Adobe Flash player


 Žan Stupan

 iz Ličence

 rojen 1995


Z igranjem nogometa  se aktivno ukvarjam že od malih nog. Ker je vsaka stvar za nekaj dobra in slaba, sem poleg doseganj dobrih rezultatov leta 2009 zaradi poškodbe zadnje desne stegenske mišice (natrgane mišice) moral igranje nogometa za nekaj časa prekiniti. Hodil sem šepajoče in oteženo. Na srečo je v relativno hitrem času mama na delovnem mestu naletela na pogovor dveh mož o fizioterapevtki Sandri, ter se pozanimala za kontakt. Takoj sem se obrnil nanjo in že po prvi terapiji pri ga. Sandri sem začutil pozitivni učinek terapije, po peti terapiji pa sem lahko že normalno začel igrati nogomet.

Dve leti kasneje pa je prišlo do večje poškodbe in sicer zaradi pretrgane križne vezi na levi nogi sem moral na operacijo. Ker okrevanje po operaciji ni potekalo kot bi si želel, sem se zopet obrnil na fizioterapevtko Sandro. Tokrat je bilo potrebno opraviti malo več terapij, a izboljšanja so se opazila kar hitro, tako da sem lahko postopoma začel s treningi.

Zelo sem vesel, da sem izvedel zanjo, saj s svojim strokovnim znanjem obvlada saniranje poškodb športnikov. Lajšala je bolečine tudi mojim staršem in stricu, ki so bile posledica degenerativnih sprememb.

Ob enem pa bi se rad zahvalil za vse njene fizioterapevtske metode, ki so se mi včasih zdeli skoraj čudežno učinkovite.