Get Adobe Flash player
DiaDENS-PCM 6 + priročnik  
  395 EUR

Svetovno prodajna uspešnica!
Najnovejši  
DiaDENS-PCM 6 
je aparat za celo družino. Je kot naročen za otroke kot tudi za starostnike. Lahko ga uporabljamo tako v preventivi kot tudi v kurativni. Z njegovo pomočjo lahko zdravimo najrazličnejše akutne in kronične bolezni. Uporaba je preprosta, tako da ga lahko uporablja vsakdo.

DiaDENS-PCM 6 
ima meni, ki je oblikovan kot posnetek menija mobilnega telefona, vsebuje pa algoritem zdravljenja za večino najpogostejših zdravstvenih težav in obolenj. Za izbiro ustrezne frekvence vam ni treba na dolgo preučevati navodil za uporabo. Zadostuje izbira iskane bolezni iz seznama menija in aparat se samodejno nastavi na ustrezno frekvenco. Ponuja tudi možnost ročne nastavitve za naprednejše uporabnike. Ob koncu vsake posamezne terapije aparat samodejno opozori pacienta kdaj sledi naslednja terapija.

 ZALOGA

   
POSEBNOSTI APARATA DiaDENS-PCM 6:  
Potrebno frekvenco si lahko izberete sami odvisno od bolezni ali težave. Omogoča široko pahljačo terapevtskih frekvenc:  
• osnovne frekvence: 10, 20, 60, 77, 125Hz, 140, 200 Hz,
• 
modulirane frekvence: "77 10" (kombinacija 77 in 10 Hz), "77 AM" (amplitudna modulacija 77 Hz), "77/20" MED,
• 
nove "ultra-počasne" frekvence od 1.0 do 9.9 Hz (z najmanjšim korakom 0.1 Hz).
 
   
Na primer:   
• ...1.2 Hz - Autoimune bolezni, tahikardija, oslabelost kolenskega sklepa,
• 
...2.5 Hz - Nespečnost, vegetativne motnje, prekomerna menstrualna krvavitev, glavobol povezan z obolenjem sinusov, krvavitve, mehanske poškodbe možganov, rane, miom maternice, edemi, vnetne poškodbe jeter in zastrupitve, hepatitis, ciroza, parodontoza, sinusitis, udarnine, ekcem,
• 
...9.2 Hz - visok krvni tlak, otogeni glavobol, nefrogeni glavobol, protin, diastolična hipertenzija, dermatitis, spastična paraliza, nefroskleroza, uremia, furunkuloza, ekcem (vključno s kombiniranim z motnjami ledvične funkcije), diabetes miellitus...
 
   
Novi terapevtski frekvenci 77 10 in 77 AM:  
• 77 10- Prinaša očitno sproščujoč učinek ter zmanjšuje raven budnosti ter deluje uspavalno. Učinkovito ga lahko uporabljamo za odpravljanje bolečine, nespečnosti in tesnobnih stanj.
• 77 AM - Ta program prinaša nasproten učinek od programa 77 10. Učinkovit je kot preventiva in obravnava fizične in duševne utrujenosti ali čustvenih stresov.
 
   
Vse te funkcije omogočajo učinkovitejšo obravnavo akutnih in še posebej kroničnih obolenj. Z lahkoto lahko omilite ali celo odpravite široko pahljačo bolečinskih težav, ne glede na njihov vzrok.   
15 vgrajenih programov pomaga pri zdravljenju stanj kot so alergije, bolezni prebavil, pri bolečinah v hrbtenici, vegeto-vaskularni distoniji, ginekoloških bolečinah, visokem krvnem tlaku, glavobolih, kašlju, motnjah menstrualnega cikla, motnjah sečil, impotenci, rinitisu, poškodbah, asfiksijah…  
   
DiaDENS-PCM 6 ponuja tudi posebno funkcijo "Program vsakodnevne obravnave", ki namesto vas pomni vaš urnik vsakodnevne obravnave.  
   
Lastnosti aparata:  


napajanje: 2 baterijska vložka tipa AA 1.5 V,
• 
teža: 0,5 kg,
• 
mere: 138x50x52,
• 
terapevtski načini: MED, 10Hz, 20Hz, 60Hz,  77Hz, 125Hz, 140Hz 200Hz, "infraslow" frekvence 1Hz-9.9Hz Hz, 7710, 77AM,
• 
diagnostični načini: 10Hz, MED, Screening.
večjezikovni: angleščina, nemščina,...
• 24 programov, nova oblika
• Programski sklop "Otroški zdravnik"

 
   
Vse ponudbene izdelke svojim strankam ob izvedbah fizikalnih terapij dostavim brezplačno na dom. V nasprotnem primeru stranka poravna stroške poštnine.  


Naročene izdelke dostavlja Pošta Slovenije. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

 Plačilo možno le po predračunu!
   
 Certifikati  
   
DiaDENS-PCM 6 dodatki, ki se dokupijo:  
   
- Pasovna elektroda:
 
   
- Elektroda za oči "ViDENS":

 
   
- Iglična in površinska masažna elektroda: