Get Adobe Flash player
Pasovna elektroda  
  140 EUR  

        
ZALOGA

DENS komplet pasovnih elektrod sestavljajo tri mehke silikonske plošče s špiralnimi elektrodami iz elektro prevodnega silikona ter pritrdilni trakovi različnih dolžin z velcro ježki za namestitev na telo. Pasovne elektrode so namenjene obravnavi težje dostopnih predelov na hrbtu, bedrih, vratu in ramenih. Ravno tako so uporabne za istočasno obravnavo večjih predelov telesa.
 
Zanesljivo pritrjevanje elektrod na telo zagotavlja udobje terapevtske obravnave: pacient se lahko udobno namesti na stolu in terapija z DENS se opravlja samodejno. DENS-pasovna elektroda. To je način optimiziranja postopka dinamične elektro nevro-stimulacije. Povečanje področja obravnave omogoča skrajšanje časa potrebnega za obravnavo, zaradi česar postane obravnava učinkovitejša. DENS-pasovna elektroda se preprosto in čvrsto pritrdi na določen del telesa, na okončine, sklepe.  
   
Pacientu je udobno, saj lahko opravi obravnavo z aparatom brez njegovega sodelovanja. DENS-pasovna elektroda je učinkovita ob:  
• bolečinah ali nelagodju v hrbtenici ali vratu (miotonija, osteohondroza, podhladitev, poškodbe, vnetje),
• 
bolečinah ali nelagodju v mišicah spodnjih ali zgornjih okončin (miositis, pretreniranost, zvini, poškodbe),
• bolečinah v sklepih (artritis, artroze, poškodbe).
 
   
DENS-pasovni aplikator se priporoča za doseganje hitrih rezultatov. Obravnava se priporoča do popolnega funkcionalnega okrevanja.  
   
 Uporabljajo se skupaj z elektrostimulatorji iz serije DiaDENS.  
   
Vse ponudbene izdelke svojim strankam ob izvedbah fizikalnih terapij dostavim brezplačno na dom. V nasprotnem primeru stranka poravna stroške poštnine.
 


Naročene izdelke dostavlja Pošta Slovenije. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

 Plačilo možno le po predračunu!