Get Adobe Flash player
Linija Ice Power izdelkov
          Originalen zmagovalec nad bolečino iz Finske!
 
Učinkovitost Ice Power izdelkov je znanstveno dokazana.

Hladilno terapijo Ice Power sestavlja celotna linija blažil, ki so na voljo brez recepta in zagotavljajo hitro in učinkovito lajšanje bolečine, tako akutne kot kronične in obvladovanje vnetja.

V večini primerov bolečino spremlja vnetje. To je navadno izraženo z lokalno bolečino, oteklino in občutljivostjo na dotik.

Hladilna terapija Ice Power omogoči hitro aktiviranje perifernih receptorjev zaznavanje bolečine in živčnih poti, ki lahko zaprejo pot, po kateri bolečina potuje od hrbtenjače do možganov; občutenje bolečine hlad enostavno odpravi, prav tako se sprostijo okoliške mišice. Istočasno možgani telesu posredujejo ukaz, naj proizvaja endorfine, ki pospešijo proces zdravljenja.
Linija izdelkov Ice Power sproži zmerno zmanjšanje temperature tkiva pri čemer zdravljenje lahko nadaljujemo, brez tveganja hipotermije, tako da preprečimo in omejimo otekanje, olajšamo mišično napetost, zmanjšamo krvavitev in učinkovito preprečimo vnetje.
 

 
Hladilni gel ICE POWER je novost z dolgotrajnim učinkom. Gel deluje po principu neprekinjenega izhlapevanja in zaustavljanja vročine. ICE POWER temelji na vsebnosti mentola in esencialnih olj, ki znižajo temperaturo kože za stopinjo. Učinek se širi s pomočjo nedavno odkritega receptorja za zaznavo mentola in mraza, ki je sestavni del skupine receptorjev za uravnavanje toplote v človeškem telesu. Preko receptorjev za zaznavo mentola učinek prehaja v globlje plasti tkiva, ki omejujejo področje poškodbe. Dotok krvi in drugih tekočin v tkivo je omejen, kar preprečuje otekanje. Zgodnejša kot je faza nanosa, boljši je rezultat. 

   
Ice Power - Cold gel Ice Power plus + MSM
   
 
   
Ice Power - Kids Ice Power - Arthro cream
   
   
   
Ice Power - Sport spray Ice Power - Cold/Hot pack
   
   
   
Ice Power - Hot warm gel