Get Adobe Flash player

Magnezijevo olje 100ml  
  18 EUR  


Magnezijevo olje je stoodstotno čisti naravni magnezijev klorid v tekoči obliki z izjemno transdermalno (čezkožno) absorpcijo. Odkar se ljudje zavedajo, da brez magnezija vitamin D ne deluje, magnezijev klorid uporablja vse več ljudi. Deset mililitrov tekočine vsebuje kakih 1100 miligramov elementarnega magnezija ter vrsto drugih pomembnih naravnih mineralov v sledeh, ki vstopijo v telo skozi kožo; torej nima odvajalnega učinka, marveč telesu zagotavlja življenjsko pomemben element.

• Velikost pakiranja 100 ml.

NA ZALOGI 
Pomanjkanje magnezija, ki je v moderni prehrani zelo pogosto, lahko negativno vpliva na zdravje srca, raven sladkorja in krvni tlak, pa tudi na naše mišičevje in živčevje.  
   
Magnezijevo olje se skozi kožo vsrkava v telo zelo hitro.Po izsledkih naj bi terapija pomagala:

 zoper visok krvni tlak,
 sindromu nemirnih nog,
 prerečuje možgansko kap in okrevanje po njej,
 odpravlja nespečnost,
 krepi zdravje srca,
 izboljšava splošno proizvodnjo energije "ATP",
ohranja spominske zmožnosti...
Magnezij je tudi ključen pri odvajanju strupov in težkih kovin iz telesa, pomaga pri izgradnji kosti in tvorbi beljakovin.Razprševanje magnezijevega olja po zgubani koži naj bi to sčasoma zgladilo, pomirjalo naj bi živčni sistem, pomagalo pri sladkorni bolezni, tako da krepi izločanje inzulina in izboljšuje presnovo sladkorja.

   
Vse ponudbene izdelke svojim strankam ob izvedbah fizikalnih terapij dostavim brezplačno na dom. V nasprotnem primeru stranka poravna stroške poštnine.  


Naročene izdelke dostavlja Pošta Slovenije. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

 Plačilo možno le po predračunu!